Missing

Allmänt / Permalink / 0
Tisdag. Imorgon onsdag... Idag har vart en hektisk dag på jobbet med mycket övertid. För min del gjorde det inget då jag inte gör sådär överdrivet mycket när jag kommer hem. Imorgon har jag dock lite mer planerat, det blir kul. 
Tog en lång runda vid 9 tiden. Hade shorts och linne på mig med det känns att det börjar bli dax att ta på sig mer kläder nu, tyvärr. Hösten är på språng. Nu sitter iallafall och bläddrar igenom en massa bilder. Kommer dit där tiden var helt perfekt. Där det inte fanns mycket bekymmer. Tiden var 2006. Jag hade min underbara ponny Picasso som jag saknar så mycket. Det enda jag gjorde på helgerna var att tävla tävla och tävla. Vilken jävla hästnörd jag var :) (är)... Och Victoria, min ängel. Det var vi på tävlingsbanorna med våra fina ponnysar. Saknar dig så himla mycket! 
Har drömd de senaste dagarna att hon och jag vart utomlands, festat, shoppat, solat, badat you named it. Måste verkligen se till att träffa denna människan snarast. Minns inte när det var sist. Hon bor i Trollhättan, vilket innebar ett problem förr när vi var mindre. Minns att det var sååååååå långt dit haha. Men vad tar det, knappt 2 timmar haha. Det dumma är bara att vi jobbar så knasiga tider att det aldrig matchar. Men snart skiter jag i det, friends first!! 
Nu ska jag sätta på en film att somna till. Godnatt godingar

Du är så vacker min vän 

Farväl

Allmänt / Permalink / 0
Idag är dagen kommen. Dagen jag visste skulle komma, men man kan visst aldrig vara helt beredd. Regn och åska.. 
Det är så mycket tankar som surrar i huvudet. Inte en minut går utan att jag tänker på det. Samtidigt som jag vet att detta kanske är den bästa lösningen skriker mitt hjärta "stop, du vill inte det här egentligen".
Jag känner redan mig helt tom... Ett svart hål som bara växer och växer, och som aldrig kommer kunna ersättas med någonting eller någon annan. Ångesten tar över. Sömnlösa nätter och dålig aptit. Jag sviker dig, alla som under åren har stöttat mig, mamma, pappa, Lilotte, Party. Det gör så ont. 
Allra ondast gör just att jag sviker. Jag sviker dig, min finaste. Du har ingeting att säga till om. Du är så ovetande ståendes i din box och tuggar ditt hö. Du tittar på mig med en blick som skär i hjärtat. Alla andra vet, utom du. Att det är sista natten i ditt hem, tillsammans med din bästavän bedvid dig. 
Oron för vart du hamnar är så stor. Att överlämna det dyrbaraste man har till andras händer är inte lätt. Jag hoppas din nya matte kommer ta så väl hand om dig. Ryckta dig, ge dig vatten när det är varmt, lägga täcke på din rygg när det är kallt. Värma ditt kalla bett på vinter, skydda dig från alla elaka insekter på sommaren. Hålla dina hovar fina, klippa din päls. Vara varsam med spöt och ha mjuka och fina händer. Låta dig springa fritt i stora sommarhagar och få möjlighet att skaffa nya fyrbenta vänner. 
Ersätta den kärlek jag gett dig, varje dag. Låt mig få veta att du kommer ha det bra. Det betyder så mycket! 

Tack för alla fina år och stunder du gett mig. Den bästa tiden har jag delat med dig. Alla fina minnen ligger som på ett sparat USB i mitt huvud. Tack för alla timmar du har burit mig på din rygg. Alla skratt du gett mig. Alla värdefulla kramar och pussar du stått ut med. Att du stärkt mitt självförtroende. Stärkt mig som person. Jag är så evigt tacksam för att du varit min, bara min.
Men nu är det dags att släppa taget. Låta dig skina som den finaste diamant i någon annans ögon. Vara deras prins. Ingen kommer vara lyckligare än dina nya ägare. 
Tårarna faller. Precis som de gjort de senare dagarna. De slutar aldrig rinna och kommer inte göra på många dagar heller.  Det är dags att säga farväl... Farväl till det jobbigaste beslutet under min tid på jorden...

Till den bästa jag vet. Snälla, hata mig inte. 
Jag älskar dig så
Till top