Helt tom

Allmänt / Permalink / 0
Ibland suger livet så jävla mycket. Denna tiden bokstavligt hatar jag livet. Känner mig så otacksam samtidigt när jag säger så. Men just nu finns det så mycket som får mig på så dåliga tankar och humör. Varje kväll jag somnar ensam har det vart i tårar. Jag orkar inte mer. Känner mig ensamaste i hela världens och jag vet inte vart jag ska vända mig. Från och med ikväll lägger jag bort mobil, Facebook, snapchat, Twitter allt. Vill inte veta av någon eller något. 
Om någon skulle kunna få mig på bättre humör så är ni välkomna med tips  / en fruktansvärt ledsen Lovisa 

MORA HORA

Allmänt / Permalink / 0
I veckan kom alltså min man hem (för er som inte missat detta, isåfall är ni det trögaste jag vet). Efter några om och med så åkte jag iallafall upp till Mora på fredagen efter jobbet. Snabb gick det utan ett enda stopp. Allt för de saknade pussarna och kramarn. 
Helgen vart hur jävla Äckelbra som helst  med sjuka och underbara personer, om inte minst min älskling. Vi har gjort sjuka saker så som att typ åka snöskoter på vatten, fulla? Haha ja, Mora är helt klart en stad för mig. Kärlek, vänner, fest, perfekt väder och sjuka idéer. Behöver jag nämna mer? Bilderna får säga sitt :) hoppas ni haft en bra helg! 


Klättrade upp 1 km för ett berg. Jobbigaste jag gjort. Men vad gör man inte för den man älskar.... 
I Mora är man inte rädd om livet. Moras motto "så länge ingen dör eller blir gravid, då är det luuuugnt" 
Like that! 

På kvällen blev de fest! Söndagen kan ni nog gissa er till :) 

Tjeeeenare

Allmänt / Permalink / 0
Hallå alla snyggingar! Hur fan mår ni då? Jag mår nice. Är hel igen om inte annat, för äntligen har min bättre hälft kommit hem igen! Så jävla lycklig och nöjd :)
Vart lite off här på den intressanta bloggen men det är för att mitt liv är så himla roligt att jag tappar bort bloggen ibland :)
Har en jävla massa bilder att visa er som kommer i andra inlägg här. Har ju hunnit med en hel del på en vecka hehe 


Till top