Ledsen

Allmänt / Permalink / 0
När saker som inte får hända, händer. Nu får det vara nog med tråkigheter!!! Varför, varför ???? Jag orkar inte... Livet är så jävla orättvist och sorligt. Önskade jag hade haft ett fungerande trollspö för att rätta till allt. Så fruktansvärt ledsen. Åh vad jag tänker på er idag <3
Nu, mot sjukhuset för förhoppningsvis lite positiva besked. 
Ha en fin dag ni alla! 


onsdag 21/5

Allmänt / Permalink / 0
Om en månad är det redan midsommar, kan inte riktigt fatta!? Sjukt! Har inget planerat alla inför den helgen, snacka dock med C idag om att kanske dra till Smögen och supa skallarna av oss. Får hoppas på de och att även några till åker med!
Ha, annars då? Livet rullar la på, jävligt fort. Redan torsdag imorgon, underbart! Sista dagen själv på jobbet med. Min kollega är i huvudstaden på kurs, vilket innebär dubbelt arbete för mig, men det är bara jättekul. Men man är inte så rockigt pigg när man kommer hem alltså haha ;)
Det är dock lite av en pina att sitta inne när det är så fint väder ute. Växthus typ, så jävla varmt! Idag åkte jag och en annan kollega ner till sjön för att luncha och sola lite. Kanon mysigt! Blir favorit i repris både imorgon och fredag!
 
Efter jobbet idag åkte jag direkt till klubben för att snacka och umgås med C, samt titta på när Emilia tränade. Mysig och bra dag!
Världens finaste polle, bli bra nu!! Vill plocka poäng på banorna med dig nu <3

3 månader

Allmänt / Permalink / 0
Idag har alltså jag och Ozzy hållt ihop i hela 3 månader. Känns som så mycket mycket längre men det är det inte.
Fasar lite över nästa 20, då är det midsommar och O är på andra sidan jorden typ. Det suger balle!!!! Enda positiva med utomlands är om man själv åker, inte annars. Inte nog med att han är ifrån mig en hel jävla månad, när han väl kommer hem är han brun med. Inte OK...
Men självklart ska det bli skönt för honom att komma iväg. Det är han så värd. Jag är egentligen också värd det, men får stanna hemma i vilket fall
Har ingen direkt semester iår, men hoppas på att komma iväg en vecka ändå tillsammans med kärleken. Är också sugen på en weekend i typ London, men det får blir närmare hösten/vintern.
Nu ska jag bege mig till Göterborg för att överraska Oscar.
Han har ingen aning om att jag ska komma. Ska köpa hans favorit godis och lite vin och ställa utanför hans dörr. Sen får vi se hur kvälen slutar. Solen lyser och allt är perfekt. Hoppas han blir glad :)
 
Till top