Godmorgon

Allmänt / Permalink / 0
Har ni sovit gott? Det har inte jag. Kommit in i en svacka med sömnlösa nätter. Är liksom orolig på nätterna, vaknar flera gånger, vänder och vrider mig. Vill bara att klockan ska ringa så att jag får gå upp. Men när den väl ringer ligger jag hellre kvar haha. Knasigt de där! 
Annars då? Är i stallet och har lite ensamtid med pojkvännen sådär på morgonen. Kan ju verkligen vara de bästa när man ändå inte kan sova


Fredagsmys

Allmänt / Permalink / 0
Passar min gudmors barn denna helgen. Vi har ätit ungarnas favoriträtt, vilket vi har gemensamt. Taco, såklart. Vi har hyrt filmer och tittat på. Ätit massa godis och myst i soffan. Egentligen känns det som att klockan är mitt i natten för att vi hunnit med så mycket. Men när jag tittar på klockan är den bara 22:00, ungarna sover och jag ligger i sängen. Det är nog jävligt bra för själen att passa barn i min ålder hehe. 
Att skaffa egna barn är verkligen något jag vill, men efter lite barnpassning av snälla ungar känner jag ändå att det får vänta något år ;) 
Nu ska mamma Lovisa sova, det är ju en dag imorgon med... Eller något. Tävlingssugen

Allmänt / Permalink / 0
Sitter vid dator och tittar igenom massa bilder. Inte minst hästbilder (finns ju en hel del av dessa) och hittar bilder från min första start i MSV C. Lite ledsamt att inse att det tar några månader innan man är ute på tävlingsbanorna igen, vill ju liksom nu! Ska träna som bara den i vinter så att vi är i topp när våren närmar sig.
Världesn finaste Bebis
Till top