Fredag

Allmänt / Permalink / 0
Idag har jag inget kul att skriva. Det är fredag, wihoo typ. Är knagglig som fan i halsen. Har inte kunnat göra mig förstådd hos någon kund idag ungefär. Skulle dessutom bjudit en kollega på lunch idag men som inte heller hans med. Kaos! Det blir ju gärna det nu i semestertider och allt. 
Orkade inte rida idag heller, kände mig alldeles för dålig för de även om jag hade behövt. 
Får bli träning hela helgen och ännu mer nästa vecka. 
Idag är det bara en vecka kvar av lidande, sedan är han äntligen hemma! Jag älskar ju att få sakna, samtidigt som jag verkligen hatar det. Men nu känns allt så nära. Konstigt. 
Ska sätta på en film och dränka halsen med halstabletter och glass. Den där dieten hörde jag ju gick bra. Äsch, beach 2015 låter ok. 
Hoppas alla ni haft en fin dag och kväll ♡Race hem från jobbet idag. Vi har Alice i täten, i följd av Rikard. Och sist är Sandberg

Welcome to Sweden

Allmänt / Permalink / 0
Idag efter jobbet åkte jag direkt till stationen för att hämta upp min kusin och hans tre vänner ifrån Florida. De har rest runt lite i Europa och nu har de äntligen landat i Sverige. Lite kramkalas innan vi satte oss i bilen påväg hem till Örby. 
Några fler av mina kusiner kom och hälsade på. Vi grillade korv och hamburgare och snackade om allt möjligt. Träffas man bara en gång om året har man en del att prata om hehe. De andra killarna kan dock bara engelska, så just nu snurrar det lite i huvudet på iallafall mig. Patrik är dock sjukt duktig på svenska, talet är snart helt flytande. Grymt imponerad!! 
I slutet på kvällen åkte hälften, vi som var kvar gjorde en brasa och krokade upp. Jävligt mysig torsdagskväll♡

Till top