Young Nails

Allmänt / Permalink / 1
Fick lite småpanik över hur mina naglar såg ut i veckan, som tur var fixade Sanna en akuttid till mig idag (sååå snällt) och fixade dem! Blir lika nöjd som vanligt! 
Har alltid vart i Borås och gjort naglarna innan, men har tyckt att de håller för kort tid, plus att dom är dyra.
 Är så nöjd över att slippa åka till Borås och få naglarna dubbelt så snyggt och tålbara hos Sanna!
Är ni sugna på att få vårsnygga naglar kan jag inte delomendera ett annat ställe än hos Sanna :) 

Nr: 0706 61 95 42

07:00

Allmänt / Permalink / 0
Fy satan en sån fartfylld dag. Känner dock ganska så nöjd även om jag inte lyckats få gjort allt jag skulle idag. 
Imorgon är det redan fredag igen och min ledighet är nu över. På lördag börjar de. Men jävlar så peppad jag är, ska bli så himla kul. Ingen mening jag försöker förklara för ni kommer nog ändå inte förstå hehe. 
Helgen är också fullbokad med massa skoj. Om inte minst finalerna i göteborg horse show på söndagen. Är så förväntansfull :) 


Lunch

Allmänt / Permalink / 0
Tro det eller ej, men vårruset sitter i idag också. Cyklade till gymmet imorse för ett armpass som gick hyfsat bra faktiskt. 
Efter det tog jag min lilla cykel till skrädderiet för en snabblunch med Cathrin. Blir alltid påmind av mig själv om hur sällan jag träffar henne när vi väl ses. Hoppas på en sommar men fler timmar tillsammans. 
Sen kom det jobbigt. Cykla hem, eftersom det bara är uppför... Men det gick och jag lever. Trotts att jag trodde jag skulle dö flera gånger om i alla dessa uppförsbackar. 
Nu blir det lite ridning på detta. Underbart! 


Till top